,

Tricikl 418 crveni


KM 183.99

Tricikl – guralica “Playtime AM418″ je multifunkcionalan proizvod namenjen deci uzrasta od 12 meseci do 5 god. starosti.Inovativan dizajn pruza niz pogodnosti roditeljima prilikom koriscenja, narocito kada su u pitanju vrlo mala deca.Jednostavnim okretanjem sedista tricikl se transformise u ”kolica” , roditelji vrlo lako kontrolisu kretanje pomocu veoma prakticne rucice i imaju vizuelni kontakt sa svojim detetom dok ga voze.Velika korpa, smestana ispod rucice za guranje, posluzice da odlozite stvari koje ste poneli sa sobom.Tendu za zastitu od sunca mozete po potrebi stepenovati, u zavisnosti od jacine suncevih zraka.Tockovi ovog tricikla – guralice imaju gume na naduvavanje koje obezbedjuju komforniju voznju i po manje ravnim terenima.

Proizvod je predvidjen za decu do 5 god. starosti i dostupan je u nekoliko boja, sa tendom od lanenog platna i crnim ramom, sa mekanim sedistem.Ukoliko se proizvod koristi kao tricikl, potrebno je demontirati upravljacku rucicu, oba postolja za noge, zastitni obruc I tendu.Kada dete samostalno vozi svoj tricikl potreban je konstantan nadzor odrasle osobe.Obezbedite svom detetu sigurno okruzenje za voznju, vidi vise u Korisnickom uputstvu.

SKU: a-9977 Kategorije: , Oznaka:
Boja

Dostupne boje u ponudi: plava, siva, crvena, ljubičasta

Uzrast

Za uzrast 3+

Težina

Težina vozila 10kg

Nosivost

Preporučeno maksimalno opterećenje do 35kg

Ostale karakteristike

Materijal: plastika i metal, tenda i mekano sedište od kvalitetne, jake tkanine. Sigurnosni obruč obložen sunđerom i mekanom tkaninom. Mekano sedište je od sunđera obloženog tkaninom. Ručica za guranje kao kod kolica za bebe, obložena EVA penom, omogućava lako upravljanje. Mali ranac na samoj ručici za odlaganje stvari. Pedale za samostalnu vožnju kod dece starije od 3 god. Postolje za stopala, ispod sedišta i u sklopu sedišta, u slučaju rotiranja sedišta. Sklopiva tenda. Zadnja korpa za odlaganje stvari. Zvonce. Sa gumama na naduvavanje. Tricikl se isporučuje sa mekanim sedištem. Mogućnost rotiranja sedišta. Ram je u crnoj boji. Tenda je izrađena od lanenog platna.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Tricikl 418 crveni”

There are no reviews yet.