Dječiji motor 112-1 bijeli


KM 179.99

Mali motor na baterije je nova igračka u ponudi trotočkaša. Njegov svemirski izgled odvešće vas i vaše dete u beskrajnu igru i maštanje, uz mnogo radosti. Baterija koja se lako puni obezbediće vožnju po lepom vremenu. Takođe, ovaj motor je malih dimenzija i to vam olakšava transport do mesta za vožnju.

U interesu sigurnosti vašeg deteta, vaše sigurnosti i sigurnosti drugih, treba da u potpunosti razumete preporučene smernice za ovaj tip dečijih igračaka. Ovo vozilo na baterije koristi samo baterije koju su u sklopu kompleta, nikako druge i sa drugačijim karakteristikama. Takođe, vozilo se ne sme koristiti na bilo kojim javnim putevima ili trotoarima. Vozilo bi trebalo koristiti samo na privatnom posedu uz dozvolu vlasnika, a od zaštitne opreme treba detetu staviti kacigu, štitnike za ruke i za kolena. Deca moraju biti pod nadzorom odrasle osobe u svakom trenutku kada se koristi vozilo. To je od suštinskog značaja za bezbednost vašeg deteta. Da bi proizvod dugo trajao sledite uputstva o održavanju i upotrebi istog. Ovo uključuje i informacije o punjenju baterije. Ove i ostale navode mozete naci u “Korisnickom uputstvu”.Ako ste i dalje u nedoumici – kontaktirajte nas.

  • Proizvod se isporučuje u originalnoj kutiji, nenamontiran
  • Za montažu proizvoda potrebno je  oko 30 min.
  • Od alata su vam potrebni šrafciger i klešta, alat nije deo seta
SKU: a-9854 Kategorija: Oznaka:
Baterija

Ovaj motor ima Akumulator 2x6V4.5Ah. i 2 motora od 25w. Baterija se puni od 8-12h. Vek trajanja baterije oko 300 punjenja

Brzina

Brzina vozila 3-5km/h.

Maksimalna težina korisnika

preporuceno maksimalno opterećenje do 35kg

Ostale karakteristike

Metalik boja.* Plastični točkovi sa gumom po sredini* LED svetla* 3.5mm AUX priključak* USB* Svetleći točkovi*

Uzrast

-predviđeno za decu od 3-5god. starosti

Boja

Metalik boja.Bela/ Crvena/ Plava

Dimenzije

95x45x58cm* 8kg*

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Dječiji motor 112-1 bijeli”

There are no reviews yet.